Anlita städhjälp

I Sverige är män och kvinnor allt mer jämställda. Båda arbetar heltid i större utsträckning och löneskillnaderna går sakta men säkert åt rätt håll. Allt detta är oerhört positivt för alla i landet oavsett om man påverkas direkt eller indirekt. Men det finns alltid en baksida. Baksidan för vår gemensamma framgång är att varken män eller kvinnor har ork eller lust att lägga ner timmar på att hålla hemmet rent och skinande. Det finns roligare saker att ägna sig åt både på egen hand och tillsammans med sin partner.

städning

En bra start för att orka med vardagen och familjen är att anlita städhjälp. Om man väljer att anlita städhjälp kommer de mest ansträngande uppgifterna att vara ordnade. På detta sätt kommer fritiden verkligen att vara fri tid att ägna sig åt det man vill tillsammans med sin familj. Idag finns många bra firmor som ägnar hela dagarna åt städning och som är riktigt professionella och duktiga. Bor du i Stockholm har vi hittat en riktigt bra firma, Hem Miljö. Det är ett företag som verkligen satsat på service och ett tryggt bemötande. Hem Miljö har ett genomtänkt och säkert koncept så att du som kund kan känna dig säker och trygg. Du får vid bokning exempelvis bara en kontaktperson och en städare som kommer till dig varje gång vilket gör att du inte behöver oroa dig för att det är nya personer som kommer varje gång.

Det är många som har svårt för att låta någon annan städa i sitt hem. Många gånger hörs argumentet ”det borde man klara själv”. Det är mycket saker man borde. Främst borde man sätta dem man älskar i första rummet i stället för att städning ska vara högst upp på agendan. I och med att RUT avdraget infördes 1 juli 2009 så går det idag att anlita städhjälp med möjligheten till skatteavdrag. På detta sätt har flera möjligheten och ekonomin för att anlita städhjälp eftersom prislappen idag är mer fördelaktig. Är du intresserad att läsa mer om RUT avdraget och vad som gäller kan du kolla in på skatteverkets sida om RUT-avdrag, där finns all information du behöver.