Nya skor inför hösten

Nu så här inför vintern kan det vara all idé att införskaffa ett par nya skor. Vad är det då som gäller just för vintern 2013?

Sneakers

converce

Något som blivit allt vanligare på senare år är vinterskor som är lite mer sportiga. Denna vinter kan vara året då dessa slår igenom på allvar. Skorna ser i stora drag ut som sneakers med vintersula och foder. Dessutom är de ofta lite högre och i lite tjockare material. Bland andra Bugatti satsar på den här typen av lite mer sportiga vinterskor. Gillar du inte stilen på vinterinspirerade sneakers så är fortfarande vanliga sneakers som Converce alltid rätt. Köp en storlek större för att få plats med en tjocksocka och använd den lite uppdragen över byxan, riktigt snyggt. En bra sida som säljer många olika varianter av Converce är skojakt.com. Det roliga med den här typen av skor är att de ofta finns i många olika färger och utföranden vilket gör att du sticker ut lite i din outfit.

Dam

För damer är det om man vill vara klassiskt kvinnlig stövlar som gäller, såväl korta som lite längre. En trend som kommer mer i höst är ankelbootsen, en stövel med lågt skaft som passar perfekt till den trendiga ankelbyxan. Vill man ha högre skaft på stöveln är det knä- eller lårhöga som gäller. Dessa stövlar är riktigt snygga till en oversize tröja och ett par grova strumpbyxor, riktigt trendigt i höst.  Färgerna som gäller är i huvudsak svart och andra mörkare färger, den allra hetaste trenden för i höst är grått.

Herr

För herrarna  gäller rejäla skor med relativt tjock sula i läder eller skinn. Färgen skall vara svart eller annan mörk färg. Vill du ha några tips på skomodet för herrar 2013 så har tidningen King gjort ett reportage om 10 snygga kängor inför hösten.